Alamak! Apa Kena Dengan Zillatics?

PANAS sekejap dalam Group Support bila ada pembeli Aps Zillatics mengadu yang software ni tak boleh baca data yang sepatutnya dipaparkan. Ia disebabkan oleh gangguan daripada update Facebook yang berlaku beberapa hari lepas. Tak semua pengguna yang kena, hanya sesetengah sahaja yang terkena bugs ini tidak dapat membaca data yang terpapar pada Aps Zillatics ni.

Hanya Aps Zillatics sahaja yang terkena bugs ini, manakala pembeli DigZilla dapat menggunakan fungsi DigZilla dengan lancar.

Team Developer Zillatics fully aware dengan masalah ni dan mereka sedang mendapatkan kerjasama untuk pembaikan pulih bugs oleh pihak Facebook sendiri. Untuk baik pulih bugs ini…ia akan ambil sedikit masa, mungkin beberapa hari, mungkin cecah seminggu dua… tapi yang pastinya Team Developer Zillatics laksanakan tanggungjawab mereka untuk pastikan Aps Zillatics yang power ni akan pulih sepenuhnya dan dapat bantu kita untuk buat Fb Ads dengan kos yang paling jimat & mudah.

Ini adalah antara update yang mereka sedang bekerjasama dengan Team di Facebook:

 

Yang dah beli Zillatics, apa nak buat?

  1. Anda yang dah beli Zillatics dan terkena bugs ni…sila masuk dalam Group Support Zillatics Malaysia, kat dalam group tu mereka dah sediakan beberapa option untuk anda. Check post latest dalam group dan discuss dengan mereka.
  2. Juga check email anda (yang anda guna semasa mendapatkan Aps Zillatics sebelum ini), Team Zillatics ada hantar email penerangan kepada anda juga.
  3. Jika ada sebarang soalan, terus ajukan di dalam Group Support, diaorang akan respond dengan soalan anda.

 

Yang belum beli Zillatics tapi berminat nak beli macam mana pulak?

  1. Penting, bermula dari 07 June 2017 – Jualan Zillatics ditutup sementara bagi membolehkan pihak developer buat pembaikan pulih aps ni.
  2. Dan bermula dari 07 June 2017 Aps Zillatics di ganti dengan satu lagi Aps monster yang dinamakan InsightZilla (version terbaru 4.0 dan yang paling stabil sehingga kini).
  3. Pakej Combo masih kekal iaitu dengan Aps InsightZilla + Aps DigZilla
  4. Special PRE ORDER offer disertakan dalam Pakej Zillasuite. Pakej ni khusus untuk anda yang masih berminat nak dapatkan Zillatics dan sanggup tunggu sehingga pihak facebook selesaikan bugs yang terdapat dalam platform mereka. Pakej ni anda dapat InsightZilla + DigZilla + Zillatics.

Cadangan saya?

Bagi yang masih belum dapatkan Zillatics, saya cadangkan anda grab InsightZilla ni.. aps ni pun tak kurang power dia punya fungsi untuk “korek” fresh audience interest untuk anda target dalam setting Fb Ads anda nanti. InsightZilla kini dalam versi terbaru 4.0 dan sudah dilancarkan di Indonesia pada bulan Mei yang lepas. Ini adalah versi yang amat stabil sehingga kini.

Anda boleh tengok video demo InsightZilla dari team developer di sini :

KLIK LINK INI untuk tonton InsightZilla in Action!

DigZilla juga Aps yang sangat owsem, saya sangat suka fungsi yang ada dalam DigZilla… jadi jika anda ada modal lebih boleh grab pakej combo InsightZilla + DigZilla. Kalau tak grab InsightZilla dahulu..dah ada modal nanti boleh upgrade ke DigZilla.

Itu cadangan saya…keputusan di tangan anda. Cuma bagi yang sangat mahukan impak besar pada iklan Fb Ads anda, kedua-dua Aps ni sangat membantu. Terutama yang buat ecommerce dengan shopify, anda mesti dah nampak macam mana mudahnya nak dapatkan hot niches, targeted audience dengan bantuan aps ni kan?

Untuk dapatkan InsightZilla sila >>> KLIK LINK INI .

NAK BONUS PEMBELIAN : Sila RUJUK PAGE INI

 

Semoga ia membantu bisnes anda.

All the best!

Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *