wox-logo5
Ecommerce. Dropshipper. Affiliate.
2 Teknik OHSEM Jana Income USD Setiap Bulan Melalui AliExpress
+ PERCUMA Bonus XtraGempak Dari Saya!
Nak Tahu Apa itu WooXpress?
Sila tonton video ini sekarang...
MEMPERKENALKAN...
wooxpress-members-area
BannerAllProduct5
Berikut adalah antara apa yang akan anda pelajari...
  • Apply strategi bisnes dropshipping menggunakan supplier di AliExpress dan jana lebih banyak keuntungan dalam USD
  • Akan di ajar cara untuk bina e-commerce Android Aps anda sendiri
  • Strategi FB Ads : Custom Audience 5 Deep Layer Targetting yang memang powerful!
  • Strategi FB Ads : Big Audience Targetting
  • Strategi FB Ads : Boost Super Traffic
  • Strategi FB Ads : Retargetting Super
  • ... dan banyak lagi ilmu yang anda boleh juga apply untuk website/store Market Malaysia juga!
Amacam? Dah Tak Sabar?
Dan yang Paling Best saya nak tawarkan BONUS di bawah jika anda mendapatkan WooXpress daripada link affiliate saya.
Bonus # 1 : Plugin Profit Builder 2.0
Plugin premium Profit Builder 2.0 (versi terkini) adalah plugin wordpress yang sangat powerful. Dengan plugin ini anda boleh bina laman jualan, review page, bonus page, squeeze page, landing page atau apa saja laman web dengan cara mudah. Versi terbaru ini disertakan dengan lebih 130 templates yang telah optimized untuk conversions, mobile responsive dan loading times terpantas. Tonton video demo di bawah untuk melihat bagaimana mudahnya membina laman web menggunakan plugin ini.
Berbeza dari versi terdahulu, dengan plugin Profit Builder 2.0 kini anda boleh bina FULL ecommerce store menggunakan special ecommerce themes yang ada dalam versi terbaru ni.
ecompb
Nak tengok contoh satu laman ecommerce yang telah saya bina menggunakan plugin ini?
KLIK SINI untuk laman demo 1.
KLIK SINI untuk laman demo 2.
Bonus # 2 : Shopify Training Videos
Tambah ilmu bisnes ecommerce anda dengan video percuma shopify training ini. Ada lebih dari 10 video training dalam Bahasa Inggeris lengkap dengan step by step screen instruction untuk memudahkan kefahaman anda. Anda juga akan diberikan akses percuma ke group perkongsian di facebook.
free shopify video training
Nah... berikut adalah antara sebahagian daripada modul yang ada dalam shopify training video ni....
Capture
Bonus # 3 : Plugin Global Countdown Timer Untuk Email
Nak create a sense of urgency dalam email supaya prospek bertindak dengan segera? Plugin Global Countdown Timer adalah cara paling mudah dan pantas untuk masuk kan countdown timer dalam email. Ia juga flexible dan boleh digunakan di laman web external yang lain.
Global-Countdown-Boxshot
Tonton video demo kat bawah ni untuk lihat sendiri plugin Global Countdown berfungsi...
Bonus # 4 : Hot Product List (Special FB Group)
hot product to sell on shopify
Saya berikan anda SHORT CUT. Saya akan masukkan anda dalam group khas, dimana dalam group ini saya senaraikan HOT NICHE product yang telah saya re-search secara khusus untuk bisnes ecommerce Shopify dan dropshipping yang saya buat di facebook. Anda boleh guna produk-produk ini, masuk kan dalam e-store anda untuk buat jualan. Senarai product akan sentiasa diupdate.
Lebih banyak lagi bonus akan saya tambah dalam masa jualan WooXpress ini dibuka! Rajin-rajin la semak laman ini okay?
Orait! Bermula 17 Mei 2017 saya tambah lagi EXTRAA BONUS untuk anda yang nak dapatkan sekali Pakej Upsell WooXpress
EXTRAA BONUS # 1: Full Akses Akaun SociGun
bonus-new
SociGun adalah software yang akan bantu anda untuk :
✔ Auto mesej prospek yang komen di post.
✔ Kumpul leads / subscriber di Facebook.
✔ Hantar mesej pukal kepada prospek terus ke inbox Facebook.
✔ Urus inbox semua page melalui 1 dashboard SociGun.
✔ Unlimited Broadcast Message.
✔ Unlimited List / Subscribers.
✔ Unlimited fanpages.
✔ Unlimited FB Id/Profile.

Saya akan berikan anda full akses satu (1) akaun SociGun Lifetime sebagai BETA TESTER untuk anda gunakan tanpa had. Anda juga akan menerima akses percuma lifetime setelah SociGun dilancarkan secara rasmi kelak.
EXTRAA BONUS # 2: Pakej Video Fiverr Cash Monster + Master Resell Right!
bonus-fiverr
Pakej Video Tutorial bagaimana anda boleh jana income USD dengan strategi mudah di fiverr.com
PLUS anda akan diberikan Lesen Master Resell Rights (MRR) pakej ini untuk anda jual semula dan simpan 100% hasil jualan sebagai untung anda.
EXTRAA BONUS # 3: GearX 5 Days Workshop (Video Tutorial)
gearbubble
5 Video tutorial bagaimana anda nak mulakan kempen bisnes design anda pada Tshirt, mugs, phone case, hoodies, necklaces dan banyak lagi di gearbubble.com
Malah, anda boleh bina store ecommerce anda di sini tanpa sebarang caj bulanan.
Nak Semua Bonus Kat Atas Tu?
  • Sila CLEAR KAN COOKIES BROWSER anda sebelum klik butang di atas. Ini untuk pastikan anda beli WooXpress dari link affiliate saya dan layak menerima semua BONUS percuma yang ditawarkan.
Untuk claim bonus anda, sila emailkan invois pembelian anda ke ashonwpe{@}gmail.com atau boleh terus PM saya di facebook Md Asri Abd Manaf.
Saya akan hantar akses bonus dalam masa 24 ke 48 jam selepas pengesahan dibuat.

Terima Kasih
wooxpress-members-area