logo-vidgeos-new
TAWARAN INI ADALAH YANG PALING AKHIR...
IA MUNGKIN DITUTUP SELAMA-LAMANYA SELEPAS INI.
Evolusi E-Commerce Terbaru
Video Course Step-By-Step Jana Income USD Melalui Bisnes Dropship Market International...
large shopievo
Apa Itu Shopievo:
Online video course strategi memulakan bisnes dropship melalui platform e-commerce Shopify.
36 video langkah demi langkah bermula dari pemilihan niche produk hingga hasilkan jualan.
Newbie dan advanced level. Semua akan ditunjukkan satu per satu.
Lengkap dengan case study bagaimana team shopievo hasilkan RM245,100 dalam masa 2 bulan.
Teknik advance Fb Ads dan Google Ads didedahkan.
Dan banyak lagi ilmu bisnes dropship International berskala besar!
image3
image2
PERCUMA. Video Pertama Dalam Course Shopievo.
Di bawah ini adalah salah satu video pertama yang ada dalam online course shopievo. Video ini menerangkan strategi mendapatkan niche produk hot market International hanya menggunakan fungsi mudah facebook Graph Search.
Tawaran BONUS EKSKLUSIF Istimewa Untuk Anda:
Jika anda dapatkan akses penuh online course shopievo melalui link di website ini, saya akan berikan
BONUS EKSKLUSIF yang bernilai lebih daripada RM340 PERCUMA kepada anda.
Berikut adalah senarai bonusnya:
bonus shopievo 1
Saya Bantu Anda Personally Setup Store E-Commerce Shopify Anda Yang Pertama
Dalam video course shopievo ada diterang secara umum cara setup store e-commerce shopify. Walaupun mudah, namun ia mungkin menjadi satu masalah jika anda totally new dengan sistem setting. Jadi, saya nak bantu setup store shopify anda yang pertama. Atau saya boleh bantu ubahsuai store anda yang sedia ada. Dengan cara ini, anda boleh lupakan segala hal teknikal setting shopify dan terus fokus belajar ilmu baru di dalam video-video lain yang ada dalam video course ini.
bonus premium 2
WP Plugin Fan Machine Versi 2.0
Plugin ini berfungsi untuk meningkatkan Real Targeted Like ke mana-mana fanpage yang anda mahu. Sangat sesuai untuk page niche International berbanding niche tempatan. Jadi, jika anda dah ada niche produk yang nak dijual di store shopify, sangat disarankan anda create fanpage niche berkenaan, naik kan real targeted like menggunakan plugin ini dan boleh terus promote store shopify anda direct ke fanpage. Klik SINI untuk lihat cara plugin ini berfungsi.
bonus 3 shopievo
Roadmap Strategi Fanpage Untuk Bisnes Shopify
Saya akan berikan pelan pemasaran bagaimana anda boleh apply strategi fanpage untuk store shopify yang baru di bina, seterusnya menghasilkan jualan. Ia adalah gabungan penggunaan plugin WP Fan Machine dan target kepada keyword niche yang di tunjukkan dalam video course shopievo.
bonus premium shopievo 3
VVIP Members FB Group Coaching Ninja Affiliates
Diberikan Hak & Lesen Jualan Semula
Group ini adalah perkongsian dan strategi bisnes affiliates yang saya apply sejak beberapa tahun yang lepas dengan PROVEN INCOME RESULTS. Selain dari market tempatan, saya juga akan kongsikan strategi untuk platform affiliate international warriorplus dan jvzoo. Sebagai VVIP Members, anda bukan sahaja dapat belajar segala teknik pemasaran affiliate tetapi saya berikan anda 100% HAK JUALAN SEMULA keahlian group ini. Dengan kata mudah, anda boleh buka jualan keahlian group atau jadikan sebagai bonus untuk apa sahaja produk affiliate yang anda promote.
bonus 4
Senarai Premium 100% Certified Supplier Dropshippers Dari USA
Saya akan masukkan anda dalam group khas, dimana dalam group ini saya akan berikan senarai Trusted Supplier Dropshippers yang berpusat di USA. Ini adalah senarai premium kerana ia ditapis oleh penyedia perkhidmatan yang saya langgan untuk elakkan sebarang penipuan. Since kita nak explore market yang lebih besar, jadi soal trusted tak boleh ambil mudah. Tak boleh hanya google je, senarai ini ditapis oleh penyedia perkhidmatan dengan teliti. Anda boleh gunakan supplier-supplier ini sebagai tambahan kepada supplier yang diberikan oleh team shopievo. Apa yang menarik, dalam group nanti anda boleh request untuk cari supplier mengikut niche produk yang anda nak jual. Saya akan update apabila senarainya saya terima. Oleh kerana market besar kita adalah USA, dan mempunyai senarai supplier dropshipper dari sana menjadi satu kelebihan.
bonus niches research shopievo
Senarai Hot Niches Product FULL RESEARCH
Saya berikan short-cut, senarai HOT NICHE product yang telah saya re-search secara khusus untuk bisnes ecommerce Shopify di facebook. Anda boleh guna produk-produk ini, masuk kan dalam e-store anda untuk buat jualan.
Lihat contoh sebahagian dari produk HOT yang saya dapat menggunakan satu software "SPY" shopify.

Contoh 1 Klik sini
Contoh 2 Klik sini
Contoh 3 Klik sini
PERHATIAN.
Pastikan anda clear cookie browser anda terlebih dahulu sebelum klik pada link di bawah ini untuk buat pembelian. Semua bonus di atas hanya sah untuk pembelian melalui link yang diberi dalam laman web ini sahaja.
Pembelian dari link lain tidak diterima.
Sila hubungi saya di facebook [ Ash On Wpe ] untuk claim bonus pembelian anda.
Harap Maklum
Ini Adalah Peluang Terakhir Anda!
Nak Semua Bonus Di Atas Ini?
Klik Pada Butang Oren Di Bawah Untuk Dapatkan Pakej Shopievo Anda...
ash on wpe
Sila hubungi saya di facebook [ KLIK SINI ] untuk claim semua bonus pembelian anda. Atau anda boleh terus email kepada saya ashonwpe@gmail.com.
Terima Kasih
ash on wpe
share-knowledge