WooXpress – Formula USD eCommerce & Affiliate Aliexpress


Video Course WooXpress adalah pakej video panduan lengkap yang mengajar anda:
1. Bagaimana nak set-up website menggunakan platform wordpress
2. Bagaimana anda boleh bina store ecommerce anda sendiri menggunakan woocommerce – salah satu plugin ecommerce yang digunakan dengan platform wordpress itu sendiri. Berbanding menggunakan platform Shopify, dengan woocommerce anda sebenarnya lebih jimat sebab tak terikat dengan caj bulanan.
3. Bagaimana anda buat bisnes dropship dari store ecommerce yang sudah di set-up tadi menggunakan supplier dari Aliexpress
4. Bagaimana anda boleh jana lebih banyak income USD sebagai affiliate di Aliexpress
5. Dan paling penting, anda belajar macam mana nak tarik targeted trafik menggunakan Fb Ads.

Nak tengok pakej lengkap WooXpress? Klik butang di bawah ini sekarang:

BONUS EXTRA UNTUK ANDA PERCUMA!
===============================

Saya nak berikan 6 BONUS EXCLUSIVE kepada anda yang
berminat nak dapatkan pakej wooxpress pada harga potongan 50%
sekarang! Anda jimat lebih daripada RM400 ringgit!

KLIK LINK INI untuk lihat semua senarai bonus dari saya.

Sila masuk kan kod kupon diskaun ” woofire ‘ semasa pembelian untuk mendapatkan potongan harga 50%.

Follow step yang saya inform KAT SINI dan cara cara untuk claim bonus anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *