Targeted Traffik Percuma Dari Google & YouTube Guna Video

promo2

Cara bijak, mudah & pantas nak tarik targeted traffik dari Google dan Youtube tanpa bayar 1 sen pun. Panduan video ni khas untuk anda yang dah tak larat dengan kos iklan fb ads, duit modal habis asyik kena sedut tapi sales tak berapa nak “mari”….

Malah jika anda Affiliate Marketer dan Shopify player seperti saya, teknik video marketing adalah satu lagi cabang pemasaran yang perlu anda ada. Bukan saja ia murah, malah video anda akan berterusan menjana traffik yang berkualiti.

Anda boleh tengok details tentang Teknik Video SEO DI SINI.

orderbutton

Oh ya, jika anda dapatkan panduan Teknik Video SEO dari laman ini, saya akan berikan anda bonus berikut secara PERCUMA.

bonus panduan teknik video seo

BONUS PERCUMA : Ebook Case Study List Kecil Income Besar. Ini adalah case study terbaru bagaimana saya jana komisen jualan RM2,480 dalam masa 14 hanya dengan email list kecil 140 subscribers sahaja. Ada 4 steps penting yang saya test dengan email list sekecil ini dan berjaya hasilkan komisen 4 angka.

Menariknya, saya ambil keputusan nak berikan sekali anda Lesen PLR (Private Label Right) ebook ini. Maksudnya dengan lesen ini anda boleh edit, tulis semula, dan jadikan ia produk anda sendiri. Anda boleh jual ebook ini dan simpan 100% keuntungan jualan.

Saya akan berikan anda file berikut:

  1. File ebook dalam pdf
  2. File ebook dalam format microsoft words (untuk anda edit)
  3. Ecover
  4. Template psd ecover (untuk anda edit ecover)
  5. Action script dan mockup script
  6. Software editing ecover dan tutorial turut diberi.

Nak bonus ini? Okay, just follow step kat bawah ni.

  1. Klik pada LINK INI dan buat pembelian panduan Teknik Video SEO
  2. Lengkapkan proses pembelian dan anda akan menerima invois selepas pembayaran dibuat.
  3. Email atau PM saya di facebook invois tersebut untuk pengesahan.
  4. Facebook saya : Md Asri Abd Manaf atau emailkan ke : ashonwpe[@]gmail.com
  5. Saya akan hantar pakej bonus dalam masa 24 ke 48 jam setelah pengesahan dibuat.

Itu saja step simple untuk claim bonus free anda.

Jumpa lagi nanti.

Terima kasih

 

 

 

3 thoughts on “Targeted Traffik Percuma Dari Google & YouTube Guna Video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *